Elinor Karlsson

GANT
Så nu är jag hemma och har varit hemma ett tag faktiskt. Det första jag gjorde när jag kom hem var att lägga mig och sova. 
För övrigt, en update på hur jag mår: Ont som fan faktiskt, kan inte lyfta eller vrida huvudet utan stödhjälp med händerna. Men annars så går det väl måttligt. Det är som en liten sveda under plåstren och det sticks typ lite. Tror jag ska ta en promenad ner till coop sen och köpa något gott, helst flytande, att få i mig för jag är så sjukt hungrig. Det blev ju helfastande igår, fick endast drop, och maten på sjukhuset var svår att få ner. Känner att det nog kan vara skönt att röra lite på sig också när man legat konstant i snart två dagar. 
Förresten så har jag köpt en GANT tröja! Eller jag shoppade ganska mycket förra veckan eftersom jag var så ledsen över allt i mitt liv med operation och allt, men jag tänkte att ni skulle få en riktig session med kläderna, men hann ej göra det innan operationen, obviously. Någon gång kommer det, jag lovar. Jag köpte iallafall två pas Calvin Klein string, en Calvin Klein bh, Gant-tröjan och även ett par skinnaktiga jeans från River Island. Jag köpte även Moto Jacket från chiquelle.
Men så här ser iallafall Gant-tröjan ut. Och så ser även jag ut på halsen, tejpad och sexig.