Elinor Karlsson

Därför är jag lycklig.
Nu har det gått över två veckor sen jag gick in i nåt hybris-mode och jag har gått på högvarv konstant. Jag kan verkligen inte vara stilla och jag hoppar runt typ överallt och har sån överskottsenergi så jag kommer explodera snart tror jag. Trots att jag är sjukt trött och helt yr i huvet så har min kropp så mycket energi och jag känner mig så jävla lycklig. Asså jag känner mig inte bara glad utan jag känner mig verkligen lycklig. Aldrig i livet har jag varit med om att jag har varit så här lycklig så länge så jag har börjat fundera lite på vad som har hänt egentligen. Det är ju definitivt inte att jag har träffat nån kille eller blivit kär för jag fick nyss dissen av killen jag gillar hehehehh. (Synd för han)
Grejen är den att jag inte bryr mig. Jag är lycklig för att jag har slutat bry mig om mina problem. Jag har slutat tänka på livet och slutat se livet som en gåta. Jag är lycklig för att jag lever och jag är lycklig för att jag inte lägger energi på något annat än att vara lycklig. 
Och det låter som värsta drog-grejen och nåt hyckleri men det är ju så det är. Jag har ingen aning om varför jag är lycklig, så det måste ju vara för att jag lever. Simple as that. 
 
 
Förresten; Förbered er på att alla mina selfies kommer ha det här snapchatfiltret framöver för jag är totalt beroende av det. VARENDA bild jag tar på snapchat har det här filtret och jag kan inte sluta, så sorry om det stör men jag är fin iallafall heh.